Hramul parohiei Sfantul Andrei Saguna - Romano Di Lombardia - Bergamo

Parohia Ortodoxa Romana "Sfantul Ierarh Andrei Saguna" anunta cu bucurie ca in ziua de 30 noiembrie isi va sarbatori ocrotitorul, pe marele ierarh si mitropolit al Transilvaniei, Andrei Saguna. Este pentru prima data cand va avea loc aceasta sarbatoare, deoarece Parohia Romano di Lombardia a fost infiintata incepand cu data de 28.

02.2012.

Se va sluji Sfanta Liturghie si de ziua Hramului, vineri 30 noiembrie 2012, insa si Duminica 02 decembrie 2012, moment festiv la care vor participa mai multi invitati, atat din partea autoritatilor bisericesti si civile italiene, cat si din partea comunitatii ortodoxe romane.

Cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei, cu aceasta ocazie va fi lansat si site-ul parohial, cu adresa: www.parohiaromanobg.webs.com

Rugandu-L pe Domnul sa ne daruiasca o sarbatoare frumoasa, ca inceput bun, impodobit si insufletit de prezenta credinciosilor Bisericii noastre stramosesti, adresam tuturor invitatia de a se ruga impreuna cu noi si de a da slava lui Dumnezeu, Cel ce este binecuvantat intru Sfintii Sai.

Preot Paroh, Porumb Gelu - Valentin
Sursa: episcopia-italiei.it
 

.
Pe aceeaşi temă

28 Noiembrie 2012

Vizualizari: 592

Voteaza:

Hramul parohiei Sfantul Andrei Saguna - Romano Di Lombardia - Bergamo 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE