Medalie de aur pentru Corala "Armonia” la Campionatul European al Corurilor

Corala barbateasca "Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului a castigat in aceasta dupa-amiaza Marele premiu si medalia de aur la sectiunea Cor barbatesc a Campionatului European al Corurilor, ce se desfasoara zilele acestea de la Graz (Austria).

La aceasta sectiune au participat 24 de coruri din tari precum Rusia, Norvegia, Austria. Corala „Armonia”, dirijata de Arhid. Iulian Dumitru, a interpretat piesele: Sanctus (Fr. Silcher), O ma joie ! (Michel Corboz), Divertisment staccato (Ion Popescu Runcu) si In The Still Of The Nite (Fred Parris, solist Arhid. Claudiu Banu)

In aceasta seara, in afara concursului, vor participa la spectacolul "Song of Spirit", in care vor interpreta cele mai titrate formatii.

Corala va mai concura si la sectiunile Folclor (joi) si Muzica sacra (vineri).

Corala barbateasca "Armonia” a fost infiintata in anul 2001 in cadrul Seminarului Teologic Ortodox din Tulcea, iar doi ani mai tarziu a intrat sub tutela Arhiepiscopiei Tomisului. Corala a fost dublu medaliata cu aur, in vara anului 2012, la Olimpiada Internationala "World Choir Games" din S.U.A.

In prezent, corala este formata din preoti, diaconi, studenti ai Facultatii de Teologie si abordeaza un repertoriu diversificat, fiind compus atat din piese religioase, folclor romanesc, colinde traditionale romanesti si straine, cat si piese din repertoriul clasic universal. A participat la numeroase concursuri si concerte, atat in tara cat si in strainatate.

Biroul de Comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului

Pe aceeaşi temă

17 Iulie 2013

Vizualizari: 217

Voteaza:

Medalie de aur pentru Corala "Armonia” la Campionatul European al Corurilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE