Parintele Arsenie Boca va fi omagiat in biserica Parohiei Draganescu

Joi, 28 noiembrie, in biserica Parohiei Draganescu din Protoieria Mihailesti, vor fi desfasurate ample manifestari religios-culturale dedicate implinirii a 24 de ani de la trecerea la cele vesnice a parintelui Arsenie Boca. Biserica din localitatea giurgiuveana Draganescu, construita in anul 1870, este foarte strans legata de ultima perioada din viata a marelui duhovnic, cel care, intre anii 1968-1983, a realizat pictura acesteia.

Manifestarile vor debuta cu savarsirea Sfintei Liturghii de catre Preasfintitul Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, inconjurat de parinti consilieri si inspectori de la Centrul eparhial, de preoti si diaconi din Protopopiatul Mihailesti. Sfanta Liturghie va fi urmata de o slujba de pomenire a parintelui Arsenie Boca, ocazie cu care va fi omagiata personalitatea duhovniceasca de prim rang a acestui mare traitor al Ortodoxiei contemporane.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro

.
Pe aceeaşi temă

26 Noiembrie 2013

Vizualizari: 1169

Voteaza:

Parintele Arsenie Boca va fi omagiat in biserica Parohiei Draganescu 5.00 / 5 din 1 voturi. 2 review utilizatori.

Comentarii (2)

  • mihai melintonPostat la 2013-11-27 15:54

    dumnezeu sal ierte si sal aseze in ceata sfintilor amin!

  • mihai melintonPostat la 2013-11-27 15:50

    dumnezeu sa-l odihneasca!sa-l aseze in ceata sfintilor .a fost un mare sfant inca din viata aceasta .il rugam sa sa mijloceasca ptr noi inaintea lui dumnezeu amin!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE