Proiect de educatie misionar-filantropica, in parohia ortodoxa “Tuturor Sfintilor”

Copiii si tinerii parohiei ortodoxe “Tuturor Sfintilor” din Cluj-Napoca au venit in sprijinul persoanelor varstnice si nevoiase.

Ei au realizat prin coordonarea cadrelor didactice diferite obiecte si icoane in cadrul cercurilor tematice desfasurate in parohie. Lucrarile au fost expuse in biserica parohiala de sarbatoarea Bunei Vestiri. Tot atunci parintele paroh Horea Petrea a initiat o colecta in bani pentru strangerea fondurilor necesare cumpararii de alimente pentru zece varstnici ai parohiei ce sunt singuri si se confrunta cu probleme materiale. Persoanele beneficiare au fost selectate din lista familiilor nevoiase ale parohiei, care sunt asistate si sustinute material cu regularitate.Pachetele cu alimente vor fi distribuite de copiii parohiei, celor zece varstnici nevoiasi, duminica, dupa Sfanta Liturghie. Tot atunci copiii implicati in acest proiect vor fi premiati de preotii bisericii intr-un cadru festiv.

Prin acest proiect s-a urmarit pe langa sprijinirea celor nevoiasi si educarea copiilor in sensul solidaritatii si dragostei crestine, a precizat pr. Horea Petrea.

Proiect de educatie misionar-filantropica desfasurat de parohia ortodoxa “Tuturor Sfintilor” din municipiu este inscris in cadrul concursul national de proiecte duhovnicesti „Sfanta Euharistie-lumina vietii crestine”, ce se desfasoara la nivelul Patriarhiei Romane.

Sursa: radio-renasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

28 Martie 2014

Vizualizari: 162

Voteaza:

Proiect de educatie misionar-filantropica, in parohia ortodoxa “Tuturor Sfintilor” 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE