Concert de colinde sustinut de elevii Seminarului Teologic Liceal Sf. Imparati Constantin si Elena, din Piatra Neamt


La Teatrul Tineretului din Piatra Neamt va avea loc marti, 20 decembrie 2005, concertul 'Colinde, colinde' sustinut de catre elevii Seminarului Teologic Liceal 'Sfintii Imparati Constantin si Elena', din Piatra Neamt. In aceasta perioada premergatoare sarbatorii Nasterii Domnului, elevii Seminarului vor colinda si la o serie de centre sociale din Piatra Neamt. Amanunte despre acest concert de colinde ne-a oferit parintele Dan Ovidiu Cojan, directorul Seminarului Teologic Liceal 'Sfintii Imparati Constantin si Elena', din Piatra Neamt: 'Conducerea Seminarului Teologic Liceal 'Sfintii Imparati Constantin si Elena' din Piatra Neamt, sub bagheta domnului profesor Ciobanu Ionel, va invita sa luati parte la concertul 'Colinde, Colinde' care va avea loc marti, 20 decembrie, ora 18.00, in sala Teatrului Tineretului din Piatra Neamt. Sigur, membrii corului 'Imperialii' al Seminarului se vor deplasa si la caminul de batrani si in spital, pentru a adresa mesajul Nasterii Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos tuturor celor care, in prag de sarbatori, nu sunt in casele lor si sunt acolo unde mai putin pot sa fie vizitati de colindatori.
De aceea, elevii nostri s-au gandit sa se deplaseze la aceste persoane, pentru a le vesti Nasterea Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos'.
.

18 Decembrie 2005

Vizualizari: 2144

Voteaza:

Concert de colinde sustinut de elevii Seminarului Teologic Liceal Sf. Imparati Constantin si Elena, din Piatra Neamt 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE