Corul barbatesc 'Mitropolitul Iosif Naniescu' va concerta duminica la Catedrala mitropolitana din Iasi

La Catedrala mitropolitana din Iasi va avea loc duminica, 23 mai, incepand cu ora 19:00 Concertul „Sa multumim Domnului“ al Corului barbatesc „Mitropolitul Iosif Naniescu“ al Facultatii de Teologie Ortodoxa “Dumitru Staniloae“ al Universitatii “Al. I. Cuza“ din Iasi. “In debutul concertului, protos. Hrisostom Radasanu, consilier pe sectorul de invatamant si activitati cu tineretul, va rosti un cuvant de introducere in care va face o scurta prezentare a corului si va explica ratiunea organizarii acestui concert.

Lucrarile muzicale vor fi prezentate pe scurt, in sase momente, de catre pr. Bogdan Tifrea, redactor-sef al postului Radio TRINITAS Iasi“, a spus arhid. Gabriel Nastasa, asistent suplinitor la disciplina Muzica bisericeasca si Ritual in cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa „Dumitru Staniloae“ din Iasi si dirijorul corului. Solistii concertului vor fi diac. Florin Guzga (tenor, absolvent al Facultatii de Teologie Ortodoxa din Iasi si student in anul I al Conservatorului iesean), Gabriel Sarafinceanu (tenor, student in anul II al Facultatii de Teologie Ortodoxa din Iasi), Iulian-Ciprian Rusu (bariton, student in anul III al Facultatii de Teologie Ortodoxa din Iasi si student in anul II al Conservatorului iesean). (C.Ciofu)

Sursa: mmb.ro

.

20 Mai 2010

Vizualizari: 645

Voteaza:

Corul barbatesc 'Mitropolitul Iosif Naniescu' va concerta duminica la Catedrala mitropolitana din Iasi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE