Actiune de informare privind efectele grave ale violentei in familie

 

Astazi, 5 iunie 2007, incepand cu ora 10.30, la Scoala de Arte si Meserii din localitatea Predesti, judtul Dolj, va avea loc o actiune de informare a elevilor si cadrelor didactice cu privire la fenomenul violentei in familie si gravele efecte ale acesteia asupra societatii. Cu acest prilej, va fi dezbatut acest fenomen nociv si se vor propune cateva solutii pentru prevenirea acestuia.

Actiunea cu titlul "Fericiti cei blanzi ca aceia vor mosteni pamantul!" este organizata de catre Comitetul Filantropic al parohiei in parteneriat cu autoritatile locale din Predesti.

Tot cu acest prilej, cu sprijinul financiar al Organizatiei World Vision, organizatorii vor lansa o carte avand ca tematica violenta in familie cu titlul "Fericiti cei blanzi ca aceia vor mosteni pamantul!".Actiunea de la Predesti este parte componenta a proiectului national "Consolidarea initiativelor comunitare de prevenire a HIV-SIDA si a violentei in familie, in Romania" implementat la nivelul judetului Dolj de Arhiepiscopia Craiovei si Organizatia Internationala pentru Caritatea Crestin Ortodoxa- IOCC.

 

 

 

.

04 Iunie 2007

Vizualizari: 1715

Voteaza:

Actiune de informare privind efectele grave ale violentei in familie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE