Asociatia Sprijiniti copiii din Alba Iulia in vizita la Craiova


In zilele de 18 si 19 aprilie, la Craiova se afla o echipa de lucru reprezentand Asociatia "Sprijiniti copiii", din Alba Iulia. Vizita face parte dintr-un program de colaborare dintre aceasta asociatie si Asociatia "Vasiliada" patronata de Mitropolia Olteniei , colaborare care urmareste in principal cresterea calitatii serviciilor sociale oferite beneficiarilor aflati in nevoie.

Incepand cu 1 ianuarie 2007, Asociatia "Vasiliada" implementeaza proiectul "Sustenabilitate si calitate - solutii pentru credibilitate", cu finantare PHARE - Domeniul II: -Dezvoltare organizationala pentru ONG-uri.

In cadrul acestui proiect, Asociatia "Vasiliada" a infiintat doua noi departamente: "Departamentul de monitorizare/evaluare/supervizare" si "Departamentul de dezvoltare si fundraising".

Partenerul Asociatiei "Vasiliada" pentru dezvoltarea "Departamentului de monitorizare/evaluare/supervizare" este Asociatia "Sprijiniti copiii", din Alba Iulia, rolul parteneriatului fiind acela de a oferi sprijin in instruirea personalului departamentului si transfer de expertiza profesionala si tehnica in ceea ce priveste monitorizarea calitatii serviciilor sociale, evaluarea rezultatelor activitatii, supervizarea resurselor umane, realizarea de instrumente standardizate si implementarea acestora in lucrul cu beneficiarii si in procedurile administrative.



In acest sens, colaborarea dintre cele doua organizatii va consta in trei activitati de instruire a personalului Asociatiei "Vasiliada" de catre specialistii partenerilor si in doua schimburi de experienta, fiind prevazute si vizite ale personalului Asociatiei "Vasiliada" la sediul si punctele de lucru ale Asociatiei "Sprijiniti copiii" din judetul Alba.

Persoana de contact:
Marian Tudorica - Coordonator monitorizare/evaluare programe
Tel: 0741.011.316

 

Sursa: AsociatiaVasiliada.ro

 

.

18 Aprilie 2007

Vizualizari: 2315

Voteaza:

Asociatia Sprijiniti copiii din Alba Iulia in vizita la Craiova 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE