Astazi se intruneste in sedinta de lucru Consiliul Eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei

 

Astazi, incepand cu orele 11.00, la Palatul Mitropolitan din Craiova se va desfasura sedinta de lucru a Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei, organ executiv care coordoneaza activitatile administrativ-bisericesti, economice, sociale, culturale si media ale Arhiepiscopiei Craiovei.

In cadrul sedintei, consilierii administrativ eparhiali vor prezenta darile de seama referitoare la activitatea desfasurata de sectoarele Arhiepiscopiei Craiovei in anul 2006. Consiliul eparhial, prezidat de IPS Parinte Mitropolit Teofan are in componenta 9 membrii (3 clerici si 6 mireni) reprezentanti ai judetelor Dolj si Gorj, la care se adauga PS Episcop Vicar Gurie Gorjeanul si IPS Parinte Mitropolit Teofan ca presedinte de drept al Consiliului.

Sambata, 3 februarie, incepand cu ora 10.

00 , in sala de festivitati a Arhiepiscopiei Craiovei, este convocata in sedinta ordinara si Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Craiovei, organ eparhial deliberativ ce are in componenta 30 de membrii, (10 clerici si 20 laici) de pe raza celor 10 circumscriptii teritoriale din judetele Dolj si Gorj.

.

31 Ianuarie 2007

Vizualizari: 2331

Voteaza:

Astazi se intruneste in sedinta de lucru Consiliul Eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE