Ciclul de conferinte Serile Duhovnicesti inchinate Postului Sfintelor Pasti


Continua si in acest an de-a lungul Postului Sfintelor Pasti, ciclul conferintelor: Serile Duhovnicesti organizate de catre Arhiepiscopia Ortodoxa Romana de Alba Iulia in colaborare cu Casa de Cultura a Sindicatelor Alba Iulia. Conferintele se vor desfasura de la ora 18.00 la casa de Cultura a Sindicatelor. Primul invitat din cadrul Serilor Duhovnicesti va fi Prea Cuviosul Parinte Arhimandrit Teofil Paraian, binecunoscutul duhovnic de la Manastirea Sambata de Sus, care va conferentia joi, 16 martie, despre „Predica de pe munte si viata omeneasca”. In data de 30 martie, va fi prezent in Alba Iulia Prea Cuviosul Ieromonah Rafail Noica, care va vorbi despre tema: „Mantuirea”.

Ciclul Serilor Duhovnicesti din acest Post va fi incheiat joi, 13 aprilie, de conferinta Prea Cuvioasei Maici Siluana: „Teologia lucrului marunt. Cum sa devenim fericiti”.

 

Aceste intalniri duhovnicesti, organizate de catre Arhiepiscopia Ortodoxa Romana de Alba Iulia reprezinta o mare bucurie pentru multi dintre albaiulieni, care au astfel ocazia sa asculte pe viu invataturile unor parinti cu o bogata experienta duhovniceasca, aflam de pe site-ul de stiri al radio Reintregirea.

.

02 Martie 2006

Vizualizari: 1877

Voteaza:

Ciclul de conferinte Serile Duhovnicesti inchinate Postului Sfintelor Pasti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE