Facultatea de Teologie din Craiova isi cinsteste Ocrotitorii spirituali


Facultatea de Teologie din Craiova isi cinsteste Ocrotitorii spirituali

Vineri, 30 ianuarie 2009, Facultatea de Teologie din Craiova isi praznuieste hramul, "Sfintii Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur", Ocrotitorii invatamantului teologic din tara noastra.

Dupa cum ne-a spus dl. conf. univ. dr.

Mihai Vladimirescu, prodecanul Facultatii de Teologie din Craiova, manifestarile organizate intru cinstirea acestei sarbatori vor debuta astazi, 29 ianuarie, prin organizarea unui moment festiv la Teatrul Liric din Craiova, incepand cu ora 16.30. Cu acest prilej va fi prezentat bilantul activitatilor desfasurate de Facultatea de Teologie in anul 2008, urmat de un moment artistic si premierea studentilor care au obtinut rezultate foarte bune la invatatura, in anul scolar universitar 2007-2008. Intalnirea de la Teatrul Liric se va incheia cu un cuvant rostit de IPS Parinte Mitropolit dr. Irineu Popa, decanul Facultatii de Teologie din Craiova.

Vineri, 30 ianuarie, in ziua praznicului Sfintilor Trei Ierarhi, de la ora 09.00, in prezenta studentilor , a membrilor corpului profesoral ai Facultatii de Teologie si a celorlalti credinciosi, IPS Parinte Mitropolit dr. Irineu Popa va savarsi slujba Sfintei Liturghii la Catedrala Mitropolitana "Sfantul Dumitru" din Craiova.

.

29 Ianuarie 2009

Vizualizari: 567

Voteaza:

Facultatea de Teologie din Craiova isi cinsteste Ocrotitorii spirituali 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE