Maine se intrunesc Consiliul si Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Craiovei


Maine se intrunesc Consiliul si Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Craiovei

COMUNICAT DE PRESA

Sambata, 24 ianuarie 2008, incepand cu ora 10.00, in sala de festivitati a Arhiepiscopiei Craiovei va avea loc sedinta de lucru a Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei, organ executiv care coordoneaza activitatile administrativ-bisericesti, economice, social - filantropice si culturale ale Arhiepiscopiei Craiovei.

In cadrul sedintei, vor fi prezentate darile de seama referitoare la activitatea desfasurata de sectoarele Arhiepiscopiei Craiovei in anul 2008 si se vor face propuneri pentru activitatile ce urmeaza sa se desfasoare in anul 2009, toate acestea urmand a fi inaintate spre analiza si ratificare Adunarii Eparhiale.

Consiliul Eparhial are in componenta 9 membri (3 clerici si 6 mireni), reprezentanti ai parohiilor din judetele Dolj si Gorj, la care se adauga IPS Parinte Mitropolit dr. Irineu Popa, ca presedinte de drept al Consiliului si PS Episcop Vicar Gurie Gorjeanul.Tot sambata, 24 ianuarie, de la ora 11. 30, este convocata in sedinta ordinara si Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Craiovei, organ eparhial deliberativ ce are in componenta 30 de membri (10 clerici si 20 laici), de pe raza celor 10 circumscriptii teritoriale din judetele Dolj si Gorj.

Intrunita in sedinta de lucru ordinara sub presedintia IPS Parinte Mitropolit dr. Irineu Popa, Adunarea Eparhiala va analiza si aproba "Darea de seama a Arhiepiscopiei Craiovei cu privire la activitatea desfasurata in anul 2008" in cele patru sectoare de activitate: administrativ-bisericesc, social-misionar, cultural si economic. Activitatea va fi analizata in cele cinci comisii statutare: administrativ-bisericeasca; culturala si educationala; economica, bugetara si patrimoniala; social-filantropica si organizatorica; juridica si de validare. Pe ordinea de zi figureaza de asemenea, aprobarea obiectivelor si propunerilor pentru activitatile ce se vor desfasura in anul 2009, in segmentele de activitate mentionate.

Biroul de presa al Arhiepiscopiei Craiovei

.

22 Ianuarie 2009

Vizualizari: 223

Voteaza:

Maine se intrunesc Consiliul si Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Craiovei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE