Parintele Teofil incheie seria de conferinte sustinute pentru credinciosii din Craiova

 

Astazi, 13 decembrie, ora 17.00, parintele arhimandrit Teofil Paraian, de la Manastirea "Brancoveanu" din Sambata de Sus, va sustine la Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova, conferinta cu tema "Craciunul in gandirea si in practica ortodoxa". Conferinta este ultima dintr-o serie de trei conferinte prezentate in fata credinciosilor craioveni in cadrul unor seri duhovnicesti de neuitat pentru acestia.

La reusita acestor seri au contribuit si Corul Facultatii de Teologie, Corul Seminarului Teologic si in aceasta seara este randul Grupului Psaltic al Catedralei Mitropolitane, prin interpretarea unor colinde specifice sarbatorii Craciunului.

De asemenea, cu ocazia acestor conferinte este organizat un stand de carte religioasa cu vanzare unde sunt prezente si ultimele aparitii ale Editurii Mitropoliei Olteniei ce poarta semnatura parintelui arhimandrit Teofil Paraian, respectiv cartea "Ganduri de altadata, pentru atunci, pentru acum si pentru totdeauna" si editia a doua a cartii "Bucuriile credintei", ambele carti putand fi achizitionate la pret redus de catre doritori.In programul de astazi al parintelui Teofil Paraian la Craiova mai figureaza oficierea slujbei Sfintei Liturghii la Catedrala Mitropolitana "Sfantul Dumitru", impreuna cu IPS Parinte Mitropolit Teofan, urmata de o intalnire cu nevazatorii din Craiova, de la ora 11.00, in sala de festivitati a Arhiepiscopiei Craiovei. Programul vizitei se va incheia printr-o intalnire cu studentii de la Facultatea de Teologie, care va avea loc maine 14 decembrie, de la ora 11.00.

Conferinta cu tema "Craciunul in gandirea si in practica ortodoxa" va fi sustinuta de parintele Teofil Paraian si la Teatrul "Teodor Costescu" din Drobeta Turnu Severin, joi 14 decembrie, de la ora 18.00 si la Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti, vineri 15 decembrie, de la ora 17.00.

 

.

12 Decembrie 2006

Vizualizari: 1970

Voteaza:

Parintele Teofil incheie seria de conferinte sustinute pentru credinciosii din Craiova 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE