Primele rezultate ale campaniei de ajutorare a persoanelor sinistrate


Campania de ajutorare a persoanelor sinistrate din sudul judetului Dolj, lansata ieri de Arhiepiscopia Craiovei sub titlul “Drumul spre Inviere incepe cu milostenia” s-a concretizat pana la aceasta ora prin strangerea sumei de 430 000 000 lei vechi. Astfel, raspunzand apelului de suflet lansat din Craiova, Patriarhia Romana a venit in sprijinul sinistratilor cu suma de 300 000 000 lei; 100 000 000 lei au fost donati din fondurile proprii ale Arhiepiscopiei Craiovei, iar 30 000 000 lei au fost stransi de la credinciosii din Craiova, din randurile carora o amintim pe d-na Aurora Toma care a donat suma de 30 000 000 lei. Banii vor fi folositi pentru nevoile imediate ale persoanelor afectate de inundatii.

Reinoim apelul nostru de suflet catre toti cei care doresc sa intinda o mana de ajutor semenilor nostri, sa vina la biserica “Mantuleasa” din Craiova, str. Unirii, nr.

59, unde este organizat un punct de colectare a ajutoarelor de prima necesitate pentru persoanele sinistrate, ajutoare ce constau in legume, alimente neperisabile, apa minerala sau plata, detergenti, sapun etc., precum si sume de bani necesari pentru procurarea acestora si pentru alte nevoi urgente.

Ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa rasplateasca cu binecuvantarile sale pe toti cei care contribuie cu bani, alimente sau alte produse de prima necesitate, la aceasta actiune umanitara de ajutorare a fratilor nostri aflati in suferinta.

.

20 Aprilie 2006

Vizualizari: 1563

Voteaza:

Primele rezultate ale campaniei de ajutorare a persoanelor sinistrate 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE