Sfintirea troitei de la Asezamantul socio-medical Sf. Dimitrie cel Nou din Filiasi

 

Ieri, 25 decembrie, de la ora 17.00, in ziua Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului, IPS Parinte Mitropolit Teofan a savarsit o slujba de sfintire a troitei construita la Asezamantul Rezidential de Reabilitare si Recuperare Socio - Medicala "Sfantul Dimitrie cel Nou" din Filiasi. Dupa slujba de sfintire, personalul angajat al asezamantului si persoanele internate aici au prezentat un scurt program artistic adecvat acestei mari sarbatori crestine.


Troita, amplasata in parcul din fata asezamantului, a fost ridicata cu sprijinul unor credincioase crestin ortodoxe de la parohii din municipiul Craiova.

Asezamantul Rezidential de Reabilitare si Recuperare Socio - Medicala "Sfantul Dimitrie cel Nou" din Filiasi, este un centru socio-medical, unde se afla in ingrijire 25 de persoane cu handicap locomotor si psihic, cu varste cuprinse intre 22 si 72 de ani, persoane carora li se ofera locuinta, asistenta medicala de baza, recuperare medicala, terapie ocupationala si cursuri de alfabetizare.

Toate aceste servicii sunt oferite prin grija Asociatiei Vasiliada, asociatie aflata sub patronajul Mitropoliei Olteniei.

 

.

25 Decembrie 2007

Vizualizari: 445

Voteaza:

Sfintirea troitei de la Asezamantul socio-medical Sf. Dimitrie cel Nou din Filiasi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE