Simpozion dedicat Zilei Bibliei

 

Astazi, marti 10 octombrie 2006, la Constanta va avea loc un simpozion cu tema "Conceptul de Libertate in Sfanta Scriptura". Manifestarea este organizata de Societatea Biblica Interconfesionala din Romania (SBIR), membra a Societatilor Biblice Unite (United Bible Societies) - structura mondiala care reuneste 137 de societati biblice nationale - si Arhiepiscopia Tomisului impreuna cu Facultatea de Teologie Ortodoxa a Universitatii,"Ovidius". Participa lideri ai Bisericilor din Romania, reprezentanti ai Ministerului Culturii si Cultelor, personalitati din lumea religioasa, din cultura, arta, invatamant si politica.

In fiecare an, Societatea Biblica Interconfesionala organizeaza o "Zi a Bibliei" in care, prin actiuni specifice - conferinte, expozitii si prezentari publice - isi propune sa promoveze invataturile Sfintei Scripturi, cartea fundamentala a omenirii, in mediile sociale din tara noastra ca sursa de inspiratie pentru problemele vietii.

Societatea Biblica Interconfesionala din Romania este o organizatie crestina non-profit, la care au aderat 12 Biserici din Romania si are drept scop traducerea, tiparirea si distribuirea Sfintei Scripturi in interesul tuturor Bisericilor, in limbile credinciosilor acestora si la un pret accesibil tuturor.

Nu exprima si nu promoveaza sub nici o forma puncte de vedere cu caracter confesional.

.

09 Octombrie 2006

Vizualizari: 2155

Voteaza:

Simpozion dedicat Zilei Bibliei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE