Simpozion despre slujirea sociala a Bisericii la Manastirea Tismana


Centrul pentru Studii de Teologie Aplicata (CSTA) din cadrul Mitropoliei Olteniei, in colaborare cu Facultatea de Teologie din Craiova, organizeaza in perioada 29 iunie - 1 iulie 2007, la Manastirea Tismana, un simpozion cu tema "Slujirea sociala a Bisericii (I) - Cultura si educatie in intelegere ortodoxa".

Manifestarea se inscrie in seria de intruniri organizate de Centrul pentru Studii de Teologie Aplicata al Mitropoliei Olteniei, in vederea promovarii unor directii de cercetare si dezbatere pentru sustinerea efortului Bisericii de elaborare a unei gandiri sociale. Printre participantii la simpozion ii amintim pe IPS Teofan - Mitropolitul Olteniei, PS Irineu Slatineanul - Arhiereu Vicar al Episcopiei Ramnicului, preot academician Dumitru Popescu - Facultatea de Teologie din Bucuresti, preot conf. univ. dr.

Stefan Resceanu - decanul Facultatii de Teologie din Craiova, conf. univ. dr. Pavel Chirila - prodecan al Facultatii de Teologie din Craiova, Stelian Gombos - consilier in Secretariatul de Stat pentru Culte, Dan Puric - regizor Teatrul National Bucuresti, Cristian Tabara - realizator emisiuni Pro Tv, lector univ. dr. Picu Ocoleanu - Facultatea de Teologie din Craiova etc.

 

 

.

28 Iunie 2007

Vizualizari: 1396

Voteaza:

Simpozion despre slujirea sociala a Bisericii la Manastirea Tismana 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE