Tabara internationala pentru tineri la Manastirea Tismana

 

Mitropolia Ortodoxa Romana a Europei Occidentale si Meridionale, cu sediul la Paris, organizeaza, cu binecuvantarea IPS Parinte Mitropolit Iosif, o tabara pentru tineret la Manastirea Tismana, judetul Gorj, in perioada 3 iulie - 4 august 2007. Sunt organizate doua serii, prima, pentru elevii cu varste intre 7 si 12 ani, in perioada 3 - 17 iulie, iar a doua serie pentru elevi cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani, in perioada 21 iulie - 4 august.

 

Tabara este organizata in special pentru copiii si tinerii de origine romana din Europa Occidentala si Meridionala, cu scopul de a le oferi acestora posbilitatea de a intra in contact cu traditiile si identitatea culturala, lingvistica si religioasa a parintilor lor, dar si de a trai timp de 2 saptamani in tara de origine.

Alaturi de tinerii din Europa Occidentala si Meridionala participa si zece tineri din parohiile Plosca, Carna si Bechet, judetul Dolj, localitati greu incercate de revarsarile de ape din anul trecut. Tinerii vor participa la activitati de rugaciune si educative, vor avea intalniri cu inalti prelati ai ortodoxiei din tara si de peste hotare si vor merge in excursii in zonele turistice ale Gorjului.

.

02 Iulie 2007

Vizualizari: 1395

Voteaza:

Tabara internationala pentru tineri la Manastirea Tismana 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE