Vizita de evaluare a Fundatiei Children in Distress, primita de Asociatia Vasiliada

In perioada 17-19 mai a.c., Asociatia Vasiliada a primit vizita a doi reprezentanti ai Fundatiei "Children in Distress" din Marea Britanie - dr. Jeremy Walker si dr. Pat Mann.

Scopul vizitei a fost acela de a evalua serviciile sociale furnizate de Asociatia Vasiliada,in cadrul Proiectului "Aripi de lumina".

Fundatia "Children in Distress" este din anul 2002 unul din principalii parteneri ai Asociatiei Vasiliada, oferind sprijin financiar pentru furnizarea serviciilor sociale destinate copiilor seropozitivi, iar din anul 2005 a devenit principalul finantator al Centrului pentru copii "Aripi de lumina".

Pe parcursul celor doua zile, delegatia Fundatiei "Children in Distress", a vizitat atat Centrul pentru copii "Aripi de lumina" cat si Sala de joaca cu acelasi nume din incinta Sectiei de Oncopedriatie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

De asemenea, cei doi au avut o intalnire cu Inaltpreasfintitul Dr. Irineu Mitropolitul Olteniei, in cadrul careia au discutat despre relatia de parteneriat dintre Asociatia Vasiliada si Fundatia "Children in Distress", precum si despre alte oportunitati de colaborare intre cele doua organizatii.

La sfarsitul vizitei, dr. Jeremy Walker si dr. Pat Mann si-au exprimat bucuria de a continua proiectul, remarcand modul in care Asociatia Vasiliada urmareste sa imbunatateasca calitatea servicillor sociale oferite in spiritul filantropiei.

Asociatia Vasiliada promoveaza permanent principiul lucrului in parteneriat, acesta fiind o modalitate de a asigura succesul si sustenabilitatea unui proiect.

Sursa: m-ol.ro

22 Mai 2009

Vizualizari: 163

Voteaza:

Vizita de evaluare a Fundatiei Children in Distress, primita de Asociatia Vasiliada 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE