Izvorul curatirii, pedeapsa proorocilor mincinosi; proorocie mesianica.

1. In vremea aceea va fi un izvor cu apa curgatoare pentru casa lui David si pentru locuitorii Ierusalimului, pentru curatirea de pacat si de orice alta intinare.
2. Si in ziua aceea", zice Domnul Savaot, "voi starpi din tara numele idolilor, ca nimeni sa nu-i mai pomeneasca; de asemenea voi da afara din tara pe proorocii lor si duhul cel spurcat.
3.
Si daca va mai profeti cineva, vor zice catre el tatal sau si mama sa, care l-au nascut: "Tu nu vei trai, caci ai grait minciuna in numele Domnului!" si atunci tatal sau si mama sa il vor strapunge in clipa cand va prooroci.
4. Si in ziua aceea se vor rusina proorocii, fiecare de vedenia lui, cand va grai ca un prooroc, si nu se vor mai imbraca cu mantie de par ca sa spuna minciuni.
5. Si fiecare va zice: "Nu sunt prooroc, ci plugar, caci cu plugaria m-am indeletnicit din tineretile mele".
6. Si daca va fi intrebat: "De unde ai ranile acestea la maini?" El va raspunde: "Am fost lovit in casa prietenilor mei!"
7. Sabie, desteapta-te impotriva pastorului Meu, impotriva tovarasului Meu, zice Domnul Savaot. Voi bate pastorul si se vor risipi oile, si Imi voi intoarce mina Mea impotriva celor mici.
8. Si in toata tara", zice Domnul, "doua treimi vor pieri, si vor muri, iar cealalta treime va fi lasata acolo.
9. Iar pe aceasta a treia o voi pune in foc; ii voi curati ca pe argint si ii voi incerca cum se incearca aurul. Ei vor chema numele Meu si Eu ii voi asculta; si Eu voi zice: "Acesta este poporul Meu", si el va raspunde: "Domnul este Dumnezeul meu!"
.

12 Februarie 2009

Vizualizari: 702

Voteaza:

Izvorul curatirii, pedeapsa proorocilor mincinosi; proorocie mesianica. 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE