Viata din iad si viata din rai

Un crestin se tot ruga lui Dumnezeu sa-i descopere viata din rai si pe cea din iad. Intr-un vis, Dumnezeu il duce intr-o camera unde erau prezente multe persoane infometate. In mijlocul acestei incaperi se afla o masa pe care era asezat un vas mare cu mancare. Persoanele de aici avea fiecare in mana o lingura cu o coada foarte lunga, astfel incat fiecare sa poata ajunge cu usurinta la vasul cu mancare. Problema era ca din cauza cozii foarte lungi, se aflau in imposibilitatea de a se hrani.

Nu puteau duce lingura la gura. Acesta era iadul. Hrana era din belsug, insa oamenii se aflau intr-o continua suferinta, caci nu se puteau hrani.

Dupa ce s-a intristat de cele vazute, a fost dus intr-o alta camera. Aici oamenii aveau parte de aceeasi masa, de acelasi vas cu mancare si de aceleasi linguri. Insa toti de aici erau bine hraniti. Cum reuseau acestia sa se hraneasca? Fiecare persoana o hranea pe cea din fata ei. Asa a inteles cat de minunata este vietuirea din rai, unde nimeni nu mai traieste pentru sine.

.
Pe aceeaşi temă

14 Februarie 2013

Vizualizari: 9851

Voteaza:

Viata din iad si viata din rai 5.00 / 5 din 3 voturi. 2 review utilizatori.

Cuvinte cheie:

raiul iadul viata vesnica

Comentarii (2)

  • Mihaela NistorPostat la 2013-02-14 18:15

    Este adevarat trebuie sa ne bucuram si atunci cand reusim sa facem pe cineva sa zambeasca."Viata este un dar pe care il meritam numai atunci cand il daruim".

  • constantin gheorghiesPostat la 2013-02-14 09:12

    Cred ca ultima fraza, adica: "Asa a inteles cat de minunata este vietuirea din rai, unde nimeni nu mai traieste pentru sine" ar trebui introdusa in noua Constitutie a Romaniei.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE