Tocana manastireasca

Tocana manastireasca Mareste imaginea.
Tocana manastireasca 30 Noiembrie 2013


Timp preparare: 15 minute

Timp de gatit: 35 minute

Durata totala: 50 minute

Portii: 6


Tocana manastireasca - o reteta de post, usor de pregatit, asa cum este gatita in multe din asezamintele monahale din tara noastra.

Ingrediente:
  • 4 dovlecei
  • 3 cepe
  • 3-4 morcovi
  • 3-4 ardei
  • 4 rosii
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel verde
  • ulei (pentru prajit)
  • sare
  • piper
Instructiuni:

Dovleceii cruzi sunt curati, apoi taiati in felii. Acestea sunt prajite usor pana cand se rumenesc. Separat, sunt calite ceapa impreuna cu rondelele de morcov, feliile de ardei si de rosii. Se adauga apa si se lasa la fiert. Cand e gata, adaugam feliile de dovlecel. Tocam marar si patrunjel si presaram deasupra. Pofta buna!

30 Noiembrie 2013

Vizualizari: 71748

Voteaza:

Tocana manastireasca 5.00 / 5 din 3 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post