Concertul caritabil 'Arta pentru suflet'

Cei care doresc sa sprijine in continuare activitatea Centrului de ingrijiri paliative “Sfantul Nectarie” din Cluj-Napoca sunt asteptati marti, 10 decembrie 2013, la concertul caritabil “Arta pentru suflet”. Evenimentul va avea loc de la ora 19, in sala Auditorium Maximum a Universitatii Babes-Bolyai din municipiu.

Vor sustine recitaluri artistul Bogdan Ota si prietenii sai, violonistul Radu Cotoman si violoncelistul Emerich Gherca.

Sensibilizati de initiativa Arhiepiscopiei Clujului, artistii s-au decis sa-si uneasca fortele pe scena si sa sprijine strangerea de fonduri pentru Centrul de ingrijiri paliative “Sfantul Nectarie”. Mesajul lansat de artistul Bogdan Ota catre publicul clujean accentueaza ideea responsabilitatii individuale, sub deviza: “Fiecare dintre noi poate schimba lumea”. Alaturi de celebrul pianist si compozitor vor concerta Sofia Salajan si Alexandru Placinta, doi elevi de la Liceul de Arta din Iasi, care au avut o evolutie artistica de exceptie in strainatate, unde au castigat premiul I consecutiv, la mai multe competitii internationale. La finalul serii Corala „Psalmodia Transylvanica” a Facultatii de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca, dirijata de Pr. Prof. Vasile Stanciu, va sustine un recital de muzica religioasa si de colinde.

Banii adunati cu ocazia acestui concert caritabil vor contribui la desfasurarea activitatii din cadrul Centrului, unde persoanele bolnave de cancer internate aici beneficiaza de servicii medicale si spirituale cu scopul de a-i ajuta sa depaseasca aceasta perioada grea a vietii.

Autor: Andreea Pagleşan
Sursa: radiorenasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

27 Noiembrie 2013

Vizualizari: 644

Voteaza:

Concertul caritabil 'Arta pentru suflet' 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

concert caritabil

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE