O saptamana de 'Credinta si arta pentru toti'

In dupa-amiaza duminicii a IV-a dupa Rusalii, Preasfintitul Parinte Lucian, Episcopul Caransebesului a poposit in mijlocul copiilor aflati in tabara de creatie „Credinta si arta pentru toti” din statiunea Marghitas, situata langa orasul Anina. Cu acest prilej, ierarhul a savarsit o slujba de multumire, dupa care a premiat pe toti copiii participanti la aceasta tabara, oferindu-le diplome de participare, iar celor mai activi in activitatile desfasurate pe parcursul taberei, le-a oferit medalii. La final, a fost vernisata expozitia de icoane si sculpturi realizate de catre copii.

La acest eveniment au fost prezente autoritati locale si parintii copiilor.

Aceasta tabara oferita gratuit, a fost organizata de catre Departamentul de tineret al Episcopiei Caransebesului, in parteneriat cu Primaria orasului Anina, in perioada 30 iunie - 6 iulie si au participat 25 de copii, cu varste intre 11 si 15 ani.

Activitatile desfasurate pe parcursul celor 7 zile de credinta si arta au vizat formarea copiilor si tinerilor in spiritul valorilor Bisericii. La aceasta a V-a editie a taberei de creatie formatorii au pus un accent deosebit pe invatarea si practicarea lucrului in echipa, precum si pe comunicare.

Sursa: episcopiacaransebesului.ro

.
Pe aceeaşi temă

08 Iulie 2014

Vizualizari: 588

Voteaza:

O saptamana de 'Credinta si arta pentru toti' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE