![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Vă rog să nu duceți discuția în derizoriu!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu uitam ca ierarhii nu sunt ucenici incepatori. Cei ce se ridica impotriva lor si nu fac ascultare sunt ca ucenicii care se cred mai intelepti decat duhovnicii.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu trebuie sa-I subestimam pe cei care nu au studii în Apus, ci au căutat sa dobândească Duh Sfânt și smerenie. Însă foarte mulți dintre aceștia au plecat la Domnul în ultimii ani ( mai mult sau mai puțin ,,ajutati".). Trebuie sa deschidem bine ochii, pentru a nu cădea noi înșine în ispite. În același timp, trebuie sa avem încredere în primul rand în Dumnezeu și apoi în oameni, nu invers, cum ni se sugerează în ultimul timp! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si sa nu uitam de formularea din finalul fiecarui sinod al Bisericii Ortodoxe: "Parutu-s-a Duhului Sfant si noua"... Last edited by iana; 29.04.2017 at 16:09:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Calinic cuvant de invatatura 09.02.2017 in fata Manastirii Sf. Sava
https://www.youtube.com/watch?v=pgCtSEdDloM |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Formularea e de la primul Sinod Apostolic, Fapte 15;28. In versiunea Preasfintitului Bartolomeu Anania "...pentru ca Duhul Sfant si noi am hotarat...".
Last edited by iana; 29.04.2017 at 16:31:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca preotul pomeneste ceva despre patimi si invata poporul sa traiasca ortodoxia, este...protestant! Poate pentru ca protesteaza impotriva pacatului! |
|