Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Luca al Eladei si a Sf. Partenie de Lampsakos

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Luca al Eladei si a Sf. Partenie de Lampsakos Mareste imaginea.

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Luca al Eladei si a Sf. Partenie de Lampsakos – 7 febr.

4 zile 05 – 08 Februarie 2016

"Prin curgerile lacrimilor tale nerodirea pustiului ai lucrat şi cu suspinurile din adânc spre însutite osteneli ai facut-o roditoare, şi te-ai făcut luminător lumii strălucind cu minunile, Luca, părintele nostru, roaga-te lui Hristos Dumnezeu să mântuiască sufletele noastre.” (Tropar)

Ziua I: Vineri 05.02.2016. Intalnire la ora 06.00 la baza Dealului Patriarhiei si plecare pe traseul:Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia - Kulata – Salonic – Paralia Katerini. Cazare la hotel in Paralia.

Ziua II : Sambata 06.02.2016. Mic dejun. Vizitam Manastirea Kato Xenia ( unde se afla o parte din Brâul Maicii Domnului - traversare cu ferry-boat-ul in Insul Evia. Sosire in Prokopie unde ne vom inchina la moastele Sfantului Ioan Rusul, apoi ne deplasam la Manastirea din Makrimalis pentru a participa la vecervie in ajunul sarbatoriri (07.febr.), Sf. Partenie de Lampsakos mare desfacator de farmece si blesteme. Cazare la hotel în insula Evia.

ZIUA III: Duminica 07.02.2016. Mic dejun. Deplasare la Manastirea Cuviosului Luca asezata pe versanții "marelui și sfântului munte Helicon, unde vom participa la Sfanta Liturghie inchinata Sfantului Luca al Eladei ( i se mai spune si Luca cel Nou, Luca făcătorul de minuni, sau Luca Tămăduitorul, care a trait intre anii 896-953 d.Hr.). Plecare spre Paralia. Cazare la hotel in Paralia Katerini.

ZIUA IV: Luni 08.02.2016 Mic dejun. Optional: Putem vizita Manastirea Sfantul Efrem Sirul si Manastirea Sfantul Dyonisos, situate la poalele Muntelui Olimp. Plecare spre tara cu oprire in Salonic al doilea oras ca marime al Greciei unde vom vizita Catedrala cu moastele Sfantului Dimitrie Izvorâtorul de Mir si ale Sfantei Anesia. Plecare spre România, oprire in Bulgaria la ,,Bomboane’’ pentru a cumpara masline, ulei de masline,etc. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitatile vamale.

TARIF 185 Eur / pers. valabil la un grup de 40 persoane.

TARIFUL INCLUDE:
- transport cu autocarul 3* ( aer conditionat, tv, video );
- 3 nopti cazare în hoteluri -2*-3* în camere duble si triple;
- 3 mic dejunuri;
- traversarea cu ferry boat-ul in insula Evia;
- ghid teolog/preot;

TARIFUL NU INCLUDE:
- asigurarea medicala aprox. 25 lei;
- optionale – Muntele Olimp - 5 eur;
Acte necesare: C.I. sau pasaport valabile. Pentru înscriere: avans 100 Euro /pers.

Agentia de Turism Avraam Travel
Mob : 0731396104 / Tel / Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

 

Pe aceeaşi temă

22 Ianuarie 2016

Vizualizari: 641

Voteaza:

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Luca al Eladei si a Sf. Partenie de Lampsakos 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE