
Iulia
Timp preparare: 10 minute
Timp de gatit: 30 minute
Durata totala: 40 minute
Portii: 4
Couscous cu ciuperci - cine o prepara si o savureaza, dovedeste un stil de viata sanatos. Este o reteta pentru persoanele care au sau vor sa aiba o dieta echilibrata.
- 500 g ciuperci albe proaspete
- 1 ceapa alba
- 3 linguri ulei de floarea soarelui
- sare
- piper
- 1 pah 300 ml cu couscous
Couscous-ul se fierbe in proportie de 1 la 1 cu apa. Deci un pahar cu apa si unul de couscous. In apa in care fierbem couscous-ul putem adauga curry sau turmeric. Adaugam couscous-ul cand apa incepe sa fiarba, amestecam si stingem focul. Il lasam vreme de 10 minute sa se umfle bine. In acest timp taiem marunt ceapa si o calim. Cand ceapa s-a rumenit, adaugam ciupercile taiate in bucati medii. Le lasam sa se caleasca la foc mediu. Cand s-au rumenit, adaugam sare si piper dupa gust. Apoi, putin cate putin, adaugam couscous peste ciuperci, amestecand continuu. Cand terminam de adaugat couscous-ul, luam tigaia de pe foc si o acoperim. Lasam compozitia vreme de 10 minute sa se odihneasca. Se serveste calda.
-
Despre post
Publicat in : Editoriale -
Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor
Publicat in : Retete de post -
Supa de morcov
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de spanac
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de varza
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.