
Lili
Timp preparare: 15 minute
Timp de gatit: 15 minute
Durata totala: 30 minute
Corabioare dulci, fragede si aromate.
- 2 cesti ulei
- un varf de sare
- 3 pachete de margarina
- 4 linguri zahar
- 250 g nuci macinate
- zeama de la ½ lamaie
- 1 kg de faina
- 300 g zahar pudra
- 1 lingurita bicarbonat
Batem zaharul cu uleiul si adaugam bicarbonatul dizolvat in zeama de lamaie. Adaugam nucile macinate si faina si framantam treptat, pana obtinem un aluat potrivit de moale, nelipicios. Se rup cu mana bucati de aluat si se modeleaza corabioare (cornulete). Se pun in tava pe o hartie de copt si se coc pana capata o culoare usor aramie, vreme de 15 minute. Se scot pe un platou si cand s-au racorit se pudreaza din abundenta cu zahar.
-
Strudel cu pere
Publicat in : Retete prajituri -
Gutui coapte cu nuci si stafide
Publicat in : Retete prajituri -
Covrigei sarati
Publicat in : Retete prajituri -
Rulada de biscuiti
Publicat in : Retete prajituri
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.