
Delia
Timp preparare: 10 minute
Timp de gatit:
Durata totala: 25 minute
Portii: 3
Supa de mazare – o reteta la fel de buna si de hranitoare precum lintea. O supa simplu de facut si buna si a doua zi.
- 2 linguri ulei de masline extravirgin
- 1 ceapa mare
- 400 g mazare fiarta
- sucul de la o lamaie
- 1 cartof taiat cubulete
- 1 lingura coriandru tocat
- sare si piper negru
Incingem uleiul intr-o oala si punem la calit ceapa tocata marunt. Dupa cateva minute adaugam cartoful taiat cubulete, coriandrul, piperul si putina apa. Dupa cinci minute adaugam mazarea si lasam supa sa dea in clocot. Dupa ce a dat in clocot , o mai lasam sa fiarba la foc mic inca cinci minute. Apoi punem supa in blender si o mixam pana obtinem o crema fina. Punem din nou supa crema la incalzit, la foc mic si adaugam sare dupa gust si sucul de lamaie.
-
Supa de ridichi
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa italiana de legume
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa cu porumb
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa crema de ciuperci cu nuca
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.