
Daniel
Timp preparare: 10 minute
Timp de gatit: 20 minute
Durata totala: 30 minute
Portii: 4
Supa de ridichi este extrem de rapid de facut, ieftina si sanatoasa. De astazi, trebuie sa stiti ca frunzele de la ridichi nu trebuie aruncate. Din ele obtinem o supa foarte delicioasa.
- 3 legaturi ridichi
- 1 ceapa medie
- 2 cartofi medii
- 1 legatura leurda
- sare
Curatam cartofii si ii taiem cuburi. Apoi curatam ceapa si o taiem in bucati mari. Spalam ridichile impreuna cu frunzele si le tocam cu codite cu tot. Spalam si tocam legatura de leurda. Le punem la fiert (1,5 l apa) impreuna cu cartofii si ceapa. Dupa ce au fiert legumele, le mixam fin. Peste piureul de legume adaugam apa in care au fiert legumele. Amestecam si adaugam sare dupa gust. Se serveste cu crutoane.
-
Supa de mazare
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa italiana de legume
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa cu porumb
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa crema de ciuperci cu nuca
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.