Tatal nostru

Tatal nostru Mareste imaginea.

Tatal nostru


Un om avea mai multi copii, dar era foarte suparat, fiindca fiii sai se certau intre ei, purtandu-se cu rautate. Azi asa, maine asa . intr-un cuvant, intre fiii sai era mereu neintelegere.

Mare durere ii pricinuiau tatalui, care ar fi vrut sa-i vada traind in pace si intelegere.

 
Vreti sa va spun cine sunt fratii acestia atat de cruzi unii cu ceilalti ? Suntem noi, oamenii. Noi, toti oamenii, suntem fiii aceluiasi tata: DUMNEZEU. Ne intelegem noi, unii cu ceilalti ? Ne iubim aproapele asa cum ar trebui sa o facem ? Nu-l doare pe Dumnezeu cand vede ca intre oameni e atata neintelegere, minciuni, hotii, razboaie, pacate de tot felul ?


De ce ne-a facut Dumnezeu ? Ne-a facut pentru a ne iubi unii pe altii, pentru ca fiecare sa poarte grija celuilalt. Si pentru fiecare bun crestin, pentru fiecare om care traieste fara pacate, in dragoste si intelegere cu cei de alaturi, Dumnezeu se bucura, la fel cum se bucura un tata pentru copiii lui.

 
Iubindu-ne unii pe altii, cautand binele celorlalti mai mult decat pe al nostru, devenim mai buni si mai intelepti. Doar asa ne apropiem, cu fiecare clipa, de Dumnezeu, de dragostea si bunatatea Lui.


"Sa va iubiti unii pe altii, asa cum v-am iubit Eu!"

.

09 Octombrie 2007

Vizualizari: 18974

Voteaza:

Tatal nostru 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE