Pelerinaj Grecia, de ziua Sfantului Ioan Rusu

Pelerinaj Grecia, de ziua Sfantului Ioan Rusu Mareste imaginea.

Pelerinaj Grecia, de ziua Sf Ioan Rusu, 23 mai 2014

239 euro loc in cam dubla

ZIUA I – vineri 23 mai
Plecare din Iasi, pe traseul Bacau - Focsani - Buzau - Bucuresti - Giurgiu. Tranzitam pe timpul noptii Bulgaria.

ZIUA II – sambata 24 mai
Sosire in Grecia. Vizitarea Manastirii Suroti langa Salonic, unde se afla Mormantul Pr. Paisie Aghioritul si Moastele Sf. Arsenie Capadocianul. Ne indreptam spre Salonic. Ne inchinam la Sf Dimitrie - Marele Mucenic, Sf Mc. Anisia, la Sf Grigorie Palama din Catedrala Mitropolitana, Sf Vasilie cel Nou din Biserica Agia Sofia. Avem un tur panoramic pe traseul - P-ta Aristotel, Agora Romana, Rotonda, B-dul Egnatia, Arcul lui Galerius, Turnul Alb, statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Trecem prin Valea Tembi, si ne vom opri pentru a ne inchina la Biserica, Sf Moaste si Izvorul Sf Mc Paraskevi. Cazare Kalambaka.

Mormantul Parintelui Paisie Aghioritul

ZIUA III – duminica 25 mai
Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre a ne incanta cu spectacularul Complex Monahal Meteora; se va vizita doar o manastire unde vom si participa la Sf Liturghie.  Apoi vom merge catre Atelierul de Icoane Bizantine Zindros, unde ni se vor dezvalui tainele pictarii icoanelor. Seara, optional, se poate face un tur pietonal de Atena pentru a admira Palatul Parlamentului, Monumentul Soldatului Necunoscut, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Piata Omonia. Cazare Atena.

Meteora

ZIUA IV – luni 26 mai
Mic dejun. Dimineata devreme, ne indreptam catre Portul Pireu pentru a traversa cu ferry-boat-ul in insula Eghina, denumita si insula fisticului. Ne inchinam la moastele Sf Nectarie Taumaturgul, mormantul lui si chilia acestuia. Traversare cu ferry inapoi spre continent. Facem o oprire si in orasul Nea Makri, spre a ne inchina la moastele Sf Mc Efrem cel Nou, izvor de minuni si grabnic ajutator in ultimii ani.  Cazare Evia

Eghina

ZIUA V – marti 27 mai
Mic dejun . Dimineata pornim catre Prokopie, si vom asista la Hramul Sfantul Mucenic Ioan Rusu. Oprire la Manastirea Sf. Cuv. David Batranul, inchinare la Sfintele Moaste si la Mormantul Cuviosului parinte Iacov Tsaliki. Traversare cu ferry-boat-ul in partea continentala. Vizita la Manastirea Katoxenia, unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului, multe alte Sfinte Moaste, papuceii Sf Spiridon si Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului Straina. Cazare Paralia Katerini.

Sfantul Ioan Rusul

ZIUA VI – miercuri 28 mai
Mic dejun. Ne indreptam catre casa. Optional (5 euro/persoana) se poate vizita Manastirea Rila, monument UNESCO, unde sunt moastele celui mai iubit sfant al bulgarilor, Sf. Cuv. Ioan Rilski, mult apreciat de Sf Ioan Kronstadt. Sosire in Romania a doua zi, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Servicii incluse:

-transport autocar clasificat 3*, cu sistem audio-video, scaune rabatabile
-taxe autostrada, carte verde, taxe de pod, taxe de ferry-boat
-4 nopti cazare la hotel 3*
-4 mic dejunuri sistem bufet
-3 traversari cu ferry-boat-ul
-preot - lider spiritual
-insotitor din partea agentiei

Servicii neincluse:

-intrarea la obiective turistice
-asigurarea medicala si storno (nu sunt obligatorii, dar recomandate)
-alte servicii care nu sunt specificate la Servicii incluse

Nota:

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Tariful este stabilit pentru un numar minim de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat cu cate 20 euro/pers pentru fiecare 5 pasageri minus.

Categoria hotelurilor este cea atribuita in Grecia.

Documente necesare calatoriei: carte de identitate (nu se accepta buletin vechi cu foi) sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data iesirii din tara.

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptie; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie , asistat de insotitorul de grup.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, frigider, seif, etc); solicitati receptionerului in momentul cazarii informatii asupra acestor aspecte.

In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, agentia nu isi asuma responsabilitatea.

Prezentul document constituie parte din contract.

AGENTIA DE PELERINAJ
www.agentia-de-pelerinaj.ro
info@agentia-de-pelerinaj.ro
tel/fax 0232226350
mobil 0729849665

Pe aceeaşi temă

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 3067

Voteaza:

Pelerinaj Grecia, de ziua Sfantului Ioan Rusu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE