Nu ajunge sa ierti

"Nu ajunge sa ierti, mai e neaparat nevoie sa si uiti. Iertarea neinsotita de uitare nu inseamna nimic, e vorba goala, vorbarie, flecareala, amagire si masca a tinerii de minte a raului. Am cunoscut un preot, om de mare isprava (mi-a fost candva duhovnic), parintele George Teodorescu din Bucuresti. Obisnuia sa spuna enoriasilor sai: "Vin la mine barbati ori femei si graiesc: de iertat il iert sau o iert, dar de uitat nu pot uita. Le raspund: zici ca ierti dar ca nu poti uita.

Prea bine. Ti-ar placea insa, dupa ce te voi fi spovedit si-ti voi fi pus patrafirul pe cap si voi fi rostit: te iert si te dezleg, sa vezi ca sare Hristos de colo si-mi striga: l-oi fi iertand sfintia ta dar sa stii ca Eu unul nu-l uit. Aud?". (Parintele Nicolae Steinhardt)

.
Pe aceeaşi temă

29 Iunie 2012

Vizualizari: 6419

Voteaza:

Nu ajunge sa ierti 5.00 / 5 din 3 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • TRAIAN IOACHIM NICULAPostat la 2012-06-29 13:49

    Doamne,Doamne,Dumnezeul meu;acum cind am citit aceasta pilda sint la putin timp dupa ce cu ajutorul Tau m-am impartasit cu sfintele,preacinstitele si preacuratele tale TAINE. Doamne IISUSE HRISTOSE IARTA-MA si ma izbaveste de toate pacatele mele pe care tu le sti si le cunosti mai bine cecit mine!!! Marit si Laudat si Inchinat sa fie NUMELE TAU!!! AMIN !!!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE