Bors de primavara

Bors de primavara Mareste imaginea.

Ingrediente:
6 fire de ceapa verde, 1 fir usturoi verde, 4 legaturi de loboda, 2 legaturi de stevie, mai multe frunze de spanac, 1 lingura de orez, 2 cartofi, 1 lingura bulion, 1 cana de bors, 1 legatura marar, patrunjel si leustean, sare si piper dupa gust.

Instructiuni:
1 ) Curatam si spalam bine toate zarzavaturile.
2 ) Ceapa si usturoiul tocate marunt, orezul spalat in mai multe ape si cartofii taiati in cubulete, le punem la fiert in doi litri de apa.
3 ) Cand sunt aproape fierte, adaugam frunzele de loboda, stevie si spanac taiate in fasii, apoi punem bulionul, sarea si piperul.
4 ) Dupa ce s-au fiert toate zarzavaturile, punem borsul si lasam sa dea intr-un clocot.


5 ) Luam oala de pe foc si adaugam verdeata taiata marunt.

Se poate servi cald sau rece.

 

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 5121

Voteaza:

Bors de primavara 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post