Supa crema de conopida

 Supa crema de conopida Mareste imaginea.

Ingrediente: o conopida potrivita; 1 radacina de patrunjel; 1 morcov, 1 ceapa, 3 cartofi; 1 legatura de patrunjel sau de marar; jumatate de lingurita de chimen; sare si piper; 1 ardei gras; 4 linguri de ulei; 2 l de apa.

Mod de preparare: Se spala conopida, se taie bucati si se indeparteaza cotoarele. Se lasa timp de 15 minute in apa rece cu sare. Se taie ceapa, albitura, ardeiul gras, morcovul, cartofii si sunt puse la fiert. Fierbem conopida in apa cu sare si separat celelalte legume.

Cand sunt fierte, le strecuram si le punem in robotul de bucatarie, spre a le face piure. Calim ceapa, adaugam piureul si condimentele. Adaugam treptat supa de legume si o mai lasam sa fiarba 15 minute. La sfarsit adaugam verdeata. Pofta buna.

 

.

28 Februarie 2011

Vizualizari: 21226

Voteaza:

Supa crema de conopida 5.00 / 5 din 1 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Marioara MihelePostat la 2011-02-28 19:35

    Foarte buna,mai poti adauga la supa crutoane de pine prajita .Oricum este un deliciu ,si nu contine colesterol cu siguranta .

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post