Strangere de fonduri pentru Centrul de ingrijiri paleative Sfantul Nectarie din Cluj-Napoca

O expozitie de pictura va fi vernisata vineri, 5 octombrie, in Foaierul Casei Universitarilor din Cluj. Evenimentul va avea loc de la ora 19:45 si face parte din Campania de strangere de fonduri pentru finalizarea Centrului de ingrijiri paleative "Sfantul Nectarie", demarata de Arhiepiscopia Clujului in luna aprilie.

In cadrul vernisajului vor fi expuse 10 lucrari de tapiserie ale artistei clujene, Manuela Botis.

Cei prezenti la eveniment si care doresc sa sprijine acest proiect vor putea face donatii.

Potrivit reprezentantilor Mitropoliei Clujului mai sunt necesare fonduri pentru dotarea bucatariei, a spalatoriei, montarea a doua lifturi si amenajarea curtii interioare. Centrul de ingrijiri paleative "Sfantul Nectarie" din Cluj-Napoca este construit pe strada Cernei fara numar.

Imobilul cu 3 etaje dispune de o unitate hospice cu mai multe saloane de internare, un centru de zi pentru adulti si un ambulatoriu de specialitate. Aici bolnavii de cancer in faza terminala vor primii sprijin atat medical, cat si spiritual, a precizat Preasfinţitul episcop Vasile Somesanul.

Centrul de ingrijiri paleative "Sfantul Nectarie" din Cluj-Napoca va fi inaugurat luna viitoare, in 9 noiembrie, cu ocazia sarbatoririi patronului spiritual al asezamantului social.

Sursa: radiorenasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

05 Octombrie 2012

Vizualizari: 865

Voteaza:

Strangere de fonduri pentru Centrul de ingrijiri paleative Sfantul Nectarie din Cluj-Napoca 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE