Ce inseamna semnul plus de pe biserici?

Ce inseamna semnul plus de pe biserici? Mareste imaginea.

Tinerii nostri s-au schimbat. Le-am facut daruri de Mos Craciun si nu de Sfantul Nicolae, le-am vorbit mai mult de Valentine's Day si nu de Hristos. I-am rugat sa nu posteasca, ca nu cumva sa se imbolnaveasca. In definitiv, prin ce se deosebesc miercuri si vineri de celelalte zile, tot 24 de ore au. I-am incurajat ca e bine sa se odihneasca mai mult duminica. Ei nu mai au timp de slujba din biserica. Au mai multe lucruri de facut. Slujba e doar pentru noi, cei de altadata. Noi cei muti in biserica, care spunem cel mult "Amin” si pe acesta soptit.

De ce s-au schimbat atat de mult tinerii? Pentru ca noi, cei vechi in zile, confundam lucrurile, nu le mai deosebim, toate au aceeasi importanta. Amestecul sufla peste toti. Aceasta e lumea in care traim: o lume cu putini atei, insa, cu foarte multi indiferenti, care traiesc ca si cand Dumnezeu n-ar exista.

In conditiile in care multi tineri nu mai sunt interesati de diferenta dintre minut si ora, caci nu se mai asteapta unii pe ceilalti, imi este greu sa cred ca se mai gandesc la moarte, la viata vesnica... Cele din urma lucruri, cer cu adevarat asteptare.

In astfel de situatii, sa nu ne miram daca pruncul ne va intreba intr-o zi: Ce inseamna semnul plus de pe biserici?

Adrian Cocosila

Pe aceeaşi temă

04 Aprilie 2012

Vizualizari: 5259

Voteaza:

Ce inseamna semnul plus de pe biserici? 3.60 / 5 din 5 voturi. 2 review utilizatori.

Comentarii (2)

  • Exarcu LaurentiuPostat la 2010-03-06 14:07

    Cat adevar!dar trist....pentru vremurile "moderne"!

  • Bogdan CoajaPostat la 2010-03-06 09:24

    trist,dar o realitate....

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE