Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2010, 15:38:06
penticostalulmantuit
Guest

Implicit

Postările noastre devin din ce în ce mai lungi și mie asta nu îmi place. Îți dai seama cam ce postare ar trebui sa am pentru a răspunde la tot ce mi-ai scris? Prin urmare propun să discutăm un singur subiect într-o postare sau să găsim altă cale pentru a deveni mai scurte. În ce mă privește iau acum subiectul:
Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Evanghelia a ajuns la marea majoritate a popoarelor, aproape intreaga Europa si peste jumate din Asia din vremea apostolilor.Acum sunt si alte mijloace pentru a se vesti evanghelia, se pot invata limbi, face misiuni, etc.Ai fi vrut ca Apostolii sa se puna sa invete nu stiu cate limbi?
Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Pai ce facem cu India, Africa , Europa centrala de est, Europa vestica?Crezi ca toti intelegeau greaca sau ebraica ? :) Erau destule limbi si popoare si in vremea aia.
Din afirmațiile pe care le-ai făcut mai sus se pot înțelege mai multe:

1. „Marea majoritate a popoarelor, Africa, India, peste jumate din Asia, Europa centrala, de est, Europa vestica” au participat sau au avut reprezentanți la evenimentul de la Rusalii. Evanghelia a ajuns la aceste popoare pentru că la acest eveniment apostolii le-au predicat evanghelia în alte limbi.

2. Apostolul Toma a fost în India și a predicat evanghelia băștinașilor prin darul vorbirii în limbi, apostolul Andrei a venit în Europa de Est și a predicat predicat evanghelia băștinașilor prin darul vorbirii în limbi, șamd.

3. Predicarea evangheliei prin darul vorbirii în limbi a fost făcută de către apostoli și la rusalii și mai târziu, prin vizitarea de către ei a zonelor geografice amintite.

Iartă-mă dar nu am reușit să înțeleg clar care e poziția teologică pe care o susții: una din acestea trei de mai sus sau o alta. Vrei te rog să clarifici?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10