Pelerinaj in Grecia de ziua Sfantului Nectarie

Pelerinaj in Grecia de ziua Sfantului Nectarie Mareste imaginea.

Pelerinaj în Grecia de ziua Sfântului Nectarie

NOU! Se merge la Sfântul Luca al Eladei, si se participa la Priveghere

6 zile – 06 -11- Noiembrie 2015

ZIUA I: Vineri 06.11 Intalnire la ora 18.00 la baza Dealului Patriarhiei, plecare pe traseul Giurgiu – Ruse – Sofia - Kulata – Promahonas – Salonic. Traseu de noapte.

ZIUA II: Sambata 07.

11 Sosire in Grecia. Optional: vizita la Souroti pt. a ne inchina la Sfantul Cuvios Paisie Agioritul si la Sf. Arsenie Capadocianul.plecare spre Kalampaka pe valea Tempi cu vizitarea Bisericii Sfintei Paraschevi ( izvor cu apa tamaduitoare pentru ochi si sfintele moaste ale Sfintei Paraschevi ), apoi Complexul Monastic Meteora – (1 manastire), pauza de masa. Cazare la hotel in Kalampaka.

ZIUA III:
Duminica 08.11 Ora 07.00 mic dejun, ora 08.00 vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare al icoanelor ), ora 10.00 plecare spre Athena, in drum vom trece prin Delphi, apoi vom vizita Manastirea Sfantului Luca al Eladei ( i se mai spune si Luca cel Nou, Luca făcătorul de minuni, sau Luca Tămăduitorul, care a trait intre anii 896-953 d.Hr.). Plecare in portul Pireus traversare cu ferry-boat-ul in Insula Egina. Cazare la hotel in Egina. Posibilitatea de participare la Slujba de Priveghere de noapte la Biserica Sf. Nectarie.

ZIUA IV:
Luni 09.11 Mic dejun – Participare la Sfanta Liturghie inchinata Sfantului Nectarie mare tamaduitor al bolnavilor, intoarcere cu ferryboat-ul in Pireus, oprire in Nea Makri pentru a ne inchina la moastele Sfantului Efrem cel Nou. Optional in functie de timp putem merge la Sf. Partenie de Lampsakos mare desfacator de farmece si blesteme. Cazare la hotel în insula Evia.

ZIUA V: Marti 10.11 Mic dejun. Inchinare la moastele Sfantului Ioan Rusul. Vom vizita Manastirea Cuv. David ( unde se afla moastele Cuviosului David ), - traversare cu ferry-boat-ul, Manastirea Kato Xenia ( unde se afla o parte din Brâul Maicii Domnului ). Cazare in Paralia Katerini, ( SEARA GRECEASCA)

ZIUA VI:
Miercuri 11.11 Mic dejun. Vizitam Manastirea Sfantul Efrem Sirul si Manastirea Sfantul Dyonisos, situate la poalele Muntelui Olimp. Plecare spre tara cu oprire in Salonic al doilea oras ca marime al Greciei unde vom vizita Catedrala cu moastele Sfantului Dimitrie Izvorâtorul de Mir si ale Sfantei Anesia. Plecare spre tara. Optional: vizita la Manastirea Rila unde sunt moastele Sfantului Ioan de Rila.

ZIUA VII:
Vineri 29.05 Plecare spre România, oprire in FreeShop, apoi in Bulgaria la ,,Bomboane’’ pentru a cumpara masline, ulei de masline,etc. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitatile vamale, aproximativ ora 04.00.

TARIF 190 Eur / pers. valabil la un grup de 40 persoane.

TARIFUL INCLUDE:
- transport cu autocarul 3* ( aer conditionat, tv, video );
- 4 nopti cazare în hoteluri -2*-3* în camere duble si triple;
- 4 mic dejunuri;
- ghid teolog/preot;

TARIFUL NU INCLUDE:

- ferry boat Pireu / Egina / Pireu - ferry boat Evia / Glifa /~35 Eur;
- asigurarea medicala aprox. 35 lei;
- optionale – Sf. Partenie de Lampsakos – 5 eur - Rila – 5 eur
- intrarile la la Complexul monastic Meteora - 3 eur;

Acte necesare: C.I. sau pasaport valabile. Pentru înscriere: avans 100 Euro /pers.

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967/ Fax : 0318052018

E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

.
Pe aceeaşi temă

18 Septembrie 2015

Vizualizari: 706

Voteaza:

Pelerinaj in Grecia de ziua Sfantului Nectarie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE