Bucurie suferinda si lumina sangeranda

Bucurie suferinda si lumina sangeranda Mareste imaginea.

inima-baterie fericeste. uraciunea pustiirii devine invizibila pentru uratorii urii. iubirea nu este amenintata cu moartea, este perena, all season all inclusive. un mesaj care te face sa plangi iti aduce bucuria pe termen lung, pentru ca te determina la introspectie. refulari? ah, doar frustrari inmagazinate din invidie. dar iubirea le radiaza.

se scumpesc produsele bunatatii, desi nu exista cerere prea mare pentru ele. tocmai raritatea le transforma in trufe. astept demisia viciului. lipsa iubirii duce la sufocare. cautatorul de comori aurii va gasi doar nisip. iubitorul de frumos ii va da intalnire bucuriei. ortopraxia e calea de mijloc intre indiferenta si talibanism.

florile zapezii nu au regretul frumusetii. lacul copilariei defriseaza arbustii plictiselii. iubirea dezerteaza din razboiul fara pretext. daca universul are un arhitect, iubirea il cunoaste ca pe sine insasi. fumul suspinelor nu priveaza lumina de bucurie; gematul e temporar. iubirea nu arde, ci purifica. iubirea, foc mistuitor; iubirea, scanteie divina.

nebunie, intelepciune, talent, bucurie. iubirea e intelepciunea nebuniei si handicapul geniului. e cauzatoare de efecte miraculoase. e principiul minunii. nu e o confuzie, ci o certitudine, bucurie suferinda si lumina sangeranda. iubirea ne face sa vedem desertul lumii ca pe o gradina vrajita. iubirea smulge sufletul din piept, dar nu pentru a-l pierde, ci pentru a-l inalta.

ultima idee, preluata de la Adi Marcovici: in tara iubirii, cetatenii au gauri la maini si la picioare.

marius

Despre autor

Marius Matei Marius Matei

Senior editor
256 articole postate
Publica din 29 Octombrie 2010

Pe aceeaşi temă

01 August 2012

Vizualizari: 437

Voteaza:

Bucurie suferinda si lumina sangeranda 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE