Piure de cartofi cu radacinoase

Piure de cartofi cu radacinoase Mareste imaginea.
Piure de cartofi cu radacinoase 24 Martie 2014


Timp preparare: 15 minute

Timp de gatit: 30 minute

Durata totala: 45 minute

Portii: 3


E adevarat ca aproape toata lumea spune ca stie sa faca piure de cartofi, dar putini stiu cat de savuros devine atunci cand adaugi radacinoase. Si e foarte pufos.

Ingrediente:
  • 4 cartofi mari
  • 6 morcovi
  • 2 pastarnaci
  • 1 telina
  • 6 linguri ulei masilne
  • 4 linguri de lapte de soia
  • sare dupa gust.
Instructiuni:

Cartofii ii punem la fiert in apa cu sare, impreuna cu pastarnacul, morcovii si telina (focul sa fie potrivit). Se spumeaza daca e cazul. Le lasam la fiert vreme de 25 de minute. Dupa ce legumele s-au inmuiat, le scurgem si le pasam. Adaugam treptat uleiul si laptele de soia. Folosim mixerul pana cand piureul devine cremos. Pofta buna.

Pe aceeaşi temă

24 Martie 2014

Vizualizari: 28465

Voteaza:

Piure de cartofi cu radacinoase 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post