Sfanta Cruce pe cer

Luminata in slava, mai stralucitoare ca soarele, careia inca nu i-au stat oamenii impotriva si au injurat-o, se va arata in ciuda vrajmasilor, semn slavit de biruinta a binelui asupra raului. Atunci, in zilele acelea infricosate, pe pamant si-n tot trupul, Insusi Dumnezeu Cuvantul vine sa cheme pe oameni, pentru cea din urma oara, insa nu la pocainta, ci la judecata. Atunci Dumnezeu si iconomia mantuirii, nu mai e pe crezute ci pe vazute.

Iar pe Antihrist, in care lucra toata puterea Satanei, Domnul il va ucide cu suflarea gurii Sale si-l va nimici cu stralucirea venirii Sale (2 Tes 2,8) ... Fericit va fi cel ce va astepta si va ajunge la 1335 de zile (Daniil 12).

E ziua Domnului cea mare si infricosata, zi de fericire pentru cei chemati, alesi si credinciosi, de bucurie negraita, ziua intoarcerii Acasa, in tara de obarsie si capatul plangerii. Zi de fericire, vazand izbanda rabdarii, vazand invierea cea de obste, vazand mostenirea cea gatita de la intemeierea lumii celor ce-L iubesc pe Dumnezeu si-au ramas in dragostea Lui pana in sfarsit ... Si taine intre taine, numai de Dumnezeu stiute, atunci se vor vedea.

Ceilalti vor sta sa-si dea sufletul de groaza si de asteptarea celor pornite sa vie peste lume, caci tariile Cerului vor fi zguduite. Atunci vedea-vor pe Cel ce L-au rastignit venind in nori, cu putere si cu marire multa; pe Cel ce este dragostea noastra, care noua ne imprastie frica, dar groaza groazelor, celor ce l-au prigonit si L-au rastignit pentru iubirea Sa de oameni si trebuind sa-si capete plata vesnica, dupa faptele lor.

Drept aceea, vazand ca s-a luat pacea de pe pamant, dar timpul inca nu ni s-a luat, cu glasul lui Dumnezeu chemand pe toti oamenii de pretutindeni sa se pocaiasca, pentru ca a hotarat o zi in care va sa judece lumea. Iar ziua aceea poate fi oricand. Iar despre Antihrist se mai poate scrie si altfel. Amin.