Despre homosexualitate

Despre homosexualitate Mareste imaginea.

Cunosc un fost student de Teologie care în prezent apără drepturile homosexualilor, fiind şi el unul dintre ei. Cum se face că acest tânăr, crescând în Biserică, acum luptă împotriva ei?

N-a crescut în Biserică! A crescut pe bara de protecţie între galerie şi jandarmi. Ăştia fac scandal! Cozile de topor! Săracul, a avut o defecţiune pe partea dorso-ventrală, un scurtcircuit, l-a mâncat, s-a scărpinat şi acum crede că asta este normalitatea. Ce vreau să vă spun este să nu confundaţi un absolvent de teologie cu un sfânt. Indrăznesc să vă spun: nu cred că acolo e sursa mântuirii noastre. Dar închipuiţi-vă că tipul ăsta, după ce trece prin experimentul acesta, se întoarce la Hristos. Pentru că are unde.

Pentru că îl cunoaşte. Şi-atunci mai râdeţi? Să ştiţi că sfinţii sunt nişte pocăiţi celebri. Nu sunt neapărat nişte deştepţi celebri. Vă dau exemplu: dacă vă întreb când este prăznuit Sfântul Maxim Mărturisitorul, ce-mi răspundeţi? Google. Facebook. Dar dacă vă întreb când e Sfântul Nicolae? Eh! De ce? Pentru că ceea ce se vede în Biserică este făptuirea, nu este gândirea. Copilul ăsta are o problemă, ca mulţi alţii, de altfel. Nu vă minţiţi! Asta cu homosexualii e vârful aisbergului. O, staţi cuminţi! O să vedeţi câte o să mai vină.

Ştiţi că, la un moment dat, presa s-a pornit pe Biserică că la Patriarhia Română era un nene pe care îl chema Teoctist, săracul - nu Preafericitul Teoctist, staţi liniştiţi -, un părinte de acolo pe care l-au acuzat ei că ar avea oarecare tendinţe... Şi-am zis: Măi, ce presă liberă şi democrată sunteţi! Aveam şi noi un homosexual vădit şi-l faceţi praf!

Noi, când ne pornim pe voi, că aveţi sute, ziceţi că suntem ai dracu’, că nu suntem europeni. Dar voi pe unul singur, pe care-l protejam şi noi acolo, să nu se vadă, v-aţi pornit pe el! Pentru că este lucru la două feţe. Cât spune presa adevărul? Aţi văzut cum s-au inflamat, cum le-au sărit galenele la Antene, acum, dintr-odată: Nu mai sunt prieten pe-o veşnicie! E ca-n povestea aia cu şi veşnicia aia a durat o clipă...

Fiţi cuminţi! Copilul are o problemă. Rugaţi-vă pentru el! Culmea ironiei este că Biserica este singura instituţie din România care oferă suport pentru cazurile de homosexualitate. Eu n-am scos de la spovedit de la mine niciun homosexual. Am stat de vorbă cu el, am văzut în ce direcţie se îndreaptă. Dacă am putut să mă rog pentru el şi a acceptat să mă rog pentru el, nu rn-a deranjat. Ce, m-o pus Hristos preot peste nişte sfinţi spălaţi şi dezinfectaţi cu spirt? In Biserica asta stau numai sfinţii, în aialaltă păcătoşii? Şi să stiti că mulţi dintre ei... s-au întors! Nu cu spatele!... Au revenit în Biserică. Mulţi, foarte mulţi! Şi-au făcut perioada lor de pocăinţă. Au trebuit să-şi găsească, exact cum spunea sora noastră trecută de la baptişti, de fapt, au trebuit să-şi regăsească prietenii. Când rupi cu un trecut, vezi că ai ceva de mers înainte. Dar noi nu...

Nu putem arde frunţile lor. Am mers odată la spovedit Ia un spital. Era pe moarte omul. Fusese un accident cumplit; îi intrase coloana prin coşul pieptului. Şi zice: „Părinte, dar cum să mă spovedesc? Că eu toată viaţa mea am fost homosexual!” „Frate, zic, ăştia mi-au spus că mai ai vreo treizeci de minute. Dă-i drumul acum! Măcar cu craniul mai ai cum să-ţi satisfaci pocăinţa, că volanul e în piept! Stai să găsim o soluţie...” $titi că a supravieţuit? Si e unul dintre cei mai mari misionari pe care, la ora actuală, îi avem în domeniul acesta al diminuării sacro-sanctificării homosexuale.

Pe mine nu mă deranjează că este un om homosexual. Dar de ce trebuie să-mi spună şi mie cu gura mare asta? Ce, eu le spun că mă doare varica? Le-am arătat eu piciorul meu negru de la varice?

Ce nu e corect în ceea ce fac pun deoparte, nu trebuie să mă dau rotund. Au început prima dată prin a ne cere voie să se sărute public. Hai, mă, na, faceţi-o! Acum vor să se ţină de mânuţă. Na, faceţi-o şi pe aia! O să ceară după aceea să recunoaştem că pot naşte. Asta e ideea de bază!

In Franţa deja s-a pus pe tapet imediat inclusiv apariţia mamei surogat, care să fie acceptată prin lege, ca să poarte pentru John şi Johnny copilul.

Pr. Constantin Necula

Cum să ieşim din mediocritate, Editura Agnos

Cumpara cartea "Cum să ieşim din mediocritate"

 

Pe aceeaşi temă

14 Mai 2018

Vizualizari: 850

Voteaza:

Despre homosexualitate 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE