Pelerinaj inedit in Grecia, de ziua Sf. Spiridon

Pelerinaj inedit in Grecia, de ziua Sf. Spiridon Mareste imaginea.

Pelerinaj inedit in Grecia, de ziua Sf. Spiridon

10 - 14 DECEMBRIE 2016

Ziua 1: Intalnire la ora 16.00 la baza dealului Patriarhiei si plecare pe traseul- Ruse-Sofia Kulata-Promahonas – Igoumenitsa (traseu de noapte).

Ziua 2: Sosire in Grecia si continuarea traseului spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat. Traversare cu ferry-boat-ul in insula Corfu. Cazare in Corfu la Hotel 3*. Participare la slujba de priveghere de la Catedrala Sf Spiridon. ( deplasare pietonala).

Ziua 3: Mic dejun. Plecare catre Catedrala Sf. Spiridon pentru a participa la Sf. Liturghie. Vizita la Mrea. Sf. Muc. Paraschevi ( aici se afla Mana Dreapta a Sf. Muc. Paraschevi si icoana facatoare de minuni a Sf Muc Paraschevi). Optional – vizita la Mrea Paleokastrita ( 5 Euro/pers) . Cazare in Corfu Hotel 3*.

Ziua 4: Mic dejun. Imbarcare pe ferry – boat ( Corfu – Igoumenitsa ) si continuarea drumului spre Kalambaka. Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor ). Vizitarea Complexului Monahal Meteora ( vizitam 1 manastire). Cazare in Kalambaka Hotel 3*.

Ziua 5: Mic dejun. Plecare spre tara cu oprire in Salonic , unde vizitam: Catedrala Sf. Dimitrie cu moastele Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir si ale Sf. Anisia. Biserica Sf. Sofia loc unde se afla moastele Sf. Vasile cel Nou si Catedrala Mitropolitana care adaposteste moastele Sf. Grigorie Palama. Continuarea traseului spre Bulgaria. Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

Tarif: 149 Euro / pers.

Tariful include:
- transport cu autocarul;
- 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3* ( in camere duble si tripe ) ;
- insotitor de grup preot/teolog;

Tariful nu include:
- asigurarea medicala ( 20 lei );
- intrarile la obiective turistice 3 Eur/manastire.
- traversarile cu ferry-boat-ul - 15 Eur.

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0727064750 / Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

 

Pe aceeaşi temă

05 Decembrie 2016

Vizualizari: 1373

Voteaza:

Pelerinaj inedit in Grecia, de ziua Sf. Spiridon 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE