Retete de post - Retete prajituri - recomandate de membrii comunitatii noastre.
 Prajitura Flodni
                	    
                	    
            		
        		        		Prajitura Flodni
    		    
    		    
                                            Prajitura Flódni combina arome de nuca, mac, scortisoara, mere si prune. Este cea mai populara si apreciata prajitura evreiasca.
                  
 Tort cu mere
                	    
                	    
            		
        		        		Tort cu mere
    		    
    		    
                                            Tort cu mere - un desert delicios. De la prima gustare simti cum te inviorezi. Acest tort de mere este cunoscut si sub denumirea de tort englezesc cu...
                  
 Biscuiti cu gem de coacaze
                	    
                	    
            		
        		        		Biscuiti cu gem de coacaze
    		    
    		    
                                            Biscuiti cu gem de coacaze - Zdrobim nucile, le amestecam cu ingredientele pentru aluat si framantam. Cand compozitia se leaga, o punem la odihnit in...
                  
 Budinca de orez si stafide
                	    
                	    
            		
        		        		Budinca de orez si stafide
    		    
    		    
                                            Budinca de orez si stafide - Fierbeti orezul in apa cu un varf de cutit de sare, vreme de 6 minute. Scurgeti orezul de apa in care a fiert si...
                  
 Prajitura cu sfecla
                	    
                	    
            		
        		        		Prajitura cu sfecla
    		    
    		    
                                            Prajitura cu sfecla - Mai intai dam sfecla prin blender. Piureul de sfecla obtinut il amestecam cu zaharul, uleiul, esenta de vanilie si cu ciocolata...
                  
 Prajitura cu fructe uscate
                	    
                	    
            		
        		        		Prajitura cu fructe uscate
    		    
    		    
                                            Prajitura cu fructe uscate - Amestecam zaharul si margarina cu ajutorul mixerului, pana ce acesta devine spumat. Apoi adaugam lingurita de vanilie si...
                  
 Biscuiti Anzac
                	    
                	    
            		
        		        		Biscuiti Anzac
    		    
    		    
                                            Biscuiti Anzac - Tocam nucile si le amestecam cu ghimbirul, faina, zaharul, fulgii de ovaz si nuca de cocos. Amestecam apa fierbinte cu bicarbonatul...
                  
 Chec cu malai si nuci
                	    
                	    
            		
        		        		Chec cu malai si nuci
    		    
    		    
                                            Chec cu malai si nuci - Mixam margarina cu zaharul pana obtinem o crema. Amestecam faina cu malaiul, nucile macinate si praful de copt. Adaugam acest...
                  
 Rulada cu spanac si porumb
                	    
                	    
            		
        		        		Rulada cu spanac si porumb
    		    
    		    
                                            Rulada cu spanac si porumb - Calim ceapa si spanacul in margarina. Adaugam porumbul, sare si piper dupa gust si amestecam. Dupa ce intindem aluatul...
                  
 Invartita
                	    
                	    
            		
        		        		Invartita
    		    
    		    
                                            Invartita - Dizolvam drojdia in apa calda, adaugam 3 linguri de faina si amestecam pana obtinem o maia, pe care o lasam la dospit. Punem restul...
                  
 Prajitura ‘Ziua si Noaptea
                	    
                	    
            		
        		        		Prajitura ‘Ziua si Noaptea
    		    
    		    
                                            Prajitura Ziua si Noaptea - Se amesteca cu mixer-ul zaharul, uleiul si apa. Se adauga faina in care au fost incorporate vanilia si praful de copt. La...
                  
 Sarailie
                	    
                	    
            		
        		        		Sarailie
    		    
    		    
                                            Sarailie - Se taie foile de placinta in doua, pe latime. Se pune pe planseta o foaie, se stropeste cu ulei si se presara nucile sfaramate, cuisoarele...
                  
 Tarta de portocale
                	    
                	    
            		
        		        		Tarta de portocale
    		    
    		    
                                            Tarta de portocale - Intr-un vas amestecam faina cu sarea, apoi adaugam margarina taiata in mici bucatele si amestecam pana la omogenizare. Facem o...
                  
 Rulada cu praz si ciuperci
                	    
                	    
            		
        		        		Rulada cu praz si ciuperci
    		    
    		    
                                            Rulada cu praz si ciuperci - Curata si spala ciupercile, taie-le felii si pune-le la calit in putin ulei, cu o ceapa taiata julien. Lasa sa scada...
                  
 Placinta cu vinete
                	    
                	    
            		
        		        		Placinta cu vinete
    		    
    		    
                                            Placinta cu vinete - Coacem vinetele si le lasam la scurs intr-o strecuratoare, timp de 10 minute. Dupa ce s-au scurs le tocam, insa nu marunt. Ceapa...
                  
Aboneaza-te si afla in fiecare saptamana noutatile de pe CrestinOrtodox.ro