Supa de ridichi

Supa de ridichi Mareste imaginea.
Supa de ridichi 24 Martie 2014


Timp preparare: 10 minute

Timp de gatit: 20 minute

Durata totala: 30 minute

Portii: 4


Supa de ridichi este extrem de rapid de facut, ieftina si sanatoasa. De astazi, trebuie sa stiti ca frunzele de la ridichi nu trebuie aruncate. Din ele obtinem o supa foarte delicioasa.

Ingrediente:
  • 3 legaturi ridichi
  • 1 ceapa medie
  • 2 cartofi medii
  • 1 legatura leurda
  • sare
Instructiuni:

Curatam cartofii si ii taiem cuburi. Apoi curatam ceapa si o taiem in bucati mari. Spalam ridichile impreuna cu frunzele si le tocam cu codite cu tot. Spalam si tocam legatura de leurda. Le punem la fiert (1,5 l apa) impreuna cu cartofii si ceapa. Dupa ce au fiert legumele, le mixam fin. Peste piureul de legume adaugam apa in care au fiert legumele. Amestecam si adaugam sare dupa gust. Se serveste cu crutoane.

24 Martie 2014

Vizualizari: 7044

Voteaza:

Supa de ridichi 5.00 / 5 din 1 voturi.

Cuvinte cheie:

supe de post

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post