Supa de dovlecei

Supa de dovlecei Mareste imaginea.
Supa de dovlecei 04 Noiembrie 2014

Timp preparare: 15 minute

Timp de gatit: 40 minute

Durata totala: 55 minute

Portii: 4


Supa de dovlecei este usor de gatit, hranitoare si are putine calorii. Se poate servi atat rece, cat si calda, fiind la fel degustoasa.

Ingrediente:
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 2 cepe
  • 1kg de dovlecei
  • 1kg de rosii
  • ½ lingurița de turmeric
  • 2l supa de legume
  • crutoane
Instructiuni:

Taie dovleceii felii, ceapa si rosiile marunt. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare, adauga ceapa si dovleceii si lasa pe foc 5 minute, la temperatura medie, amestecand din cand in cand. Adauga rosiile. Mai lasa pe foc cateva minute, amestecand incontinuu. Adauga turmericul si supa, acopera cu un capac si lasa sa fiarba 30 de minute. Paseaza totul cu un blender, apoi strecoara daca doresti o textura foarte fina. Serveste supa fierbinte, cu crutoane.

Pe aceeaşi temă

04 Noiembrie 2014

Vizualizari: 22369

Voteaza:

Supa de dovlecei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post