Retete de post - Salate - cele mai cautate salate din posturi le poti afla de la noi.
Salata cu naut - Ingrediente: 1 conserva naut (400 gr); 1 borcan de ciuperci (280 gr); ardei gras; 3 graunti, zeama de lamaie usutori pisat, sare...
Ingrediente 1 cana de fasole alba fiarta, 150 grame rosii cherry, 1 legatura de patrunjel. Pentru sos avem nevoie de o lingurita de ulei de masline...
Ingrediente: 400 g tofu, 200 g morcovi, 200 g maioneza din soia, o capatana de usturoi, verdeata - marar sau patrunjel
600 gr morcovi, 2 mere, 4 linguri de suc de portocale, Suc de la o lamaie, Coaja de portocala si lamaie, Se curata si se dau pe razatoare morcovii si...
Cartofii fierti in coaja, curatati, sau cu coaja lasata pe ei, curatita doar de ochiurile negre, se taie felii, de preferat mai mici si mai subtirele...
Varza murata se scurge si se taie marunt. Se pune intr-un castron, deasupra se presara abundent cimbru, se adauga ceva zeama de la varza murata si...
Faceti salate combinand orice legume si zarzavaturi va ies in cale, nu prea multe deodata, dar in fiecare zi altfel. Mergeti pe combinatii de culori...
Salata de legume se asaza pe un platou sau pe farfurii impreuna cu merele. Deasupra se presara nuci si frunze de patrunjel. Se orneaza cu felii de...
6 catei usturoi, 100 ml suc lamaie,, 400 g cartofi, 100 ml ulei masline presat la rece, sare. Cartofii fierti cu restul ingredientelor se mixeaza
6 cepe verzi, 500 g macaroane scurte, 4 rosii, 1 morcov mijlociu, o jumatate conserva de fasole verde, o conserva mica de boabe de porumb, 50 g alune...
Se spala bine conopida, se pune la fiert in apa cu sare. Se scurge si se lasa sa se raceasca. Intre timp sa piseaza usturoiul si se amesteca cu...
Alegem cateva vinete potrivit de mari si cu forma cat mai regulata, ca sa fie mai usor de copt. De asemenea, trebuie sa fie proaspete, de culoare...
2 salate verzi, 2-3 gulii, 3 castraveti, 1 legatura ridichi, 1 ceapa, ulei, otet (sau zeama de lamaie), sare, piper.
1 ceasca de orez, 4 ardei grasi, 4 rosii mari bine coapte, 4 cepe potrivite, otet, 1 legatura de marar, sare, piper.
Ingrediente: 1 kg. ciuperci, 100 ml ulei, 100 ml otet, 2 foi de dafin, boabe de mustar, sare, piper
Aboneaza-te si afla in fiecare saptamana noutatile de pe CrestinOrtodox.ro