Retete de post. Afla cele mai bune retete de post. Cu ajutorul acestor retete poti gati usor si gustos in timpul postului. Vizitati cea mai variata gama de retete de post.
Spanac cu orez - Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare
Bananele se aseaza pe gratar si se frig pe ambele parti, pana ce coaja devine maronie. La fiecare banana se curata o fasie groasa de coaja, in partea...
Merele, morcovii si ceapa se curata si se rad prin razatoarea mare. Gogosarii si ardeii grasi se taie in doua, se curata de seminte si se dau prin...
Telina si prazul se curata si se taie bucati, se prajesc in ulei si se adauga ciupercile taiate felii si vinul. Cand a scazut toata zeama se pune...
Speli vinetele, le cureti de coaja din loc in loc, le tai felii si le sarezi. Dupa 1 ora, le speli, le storci usor si le prajesti in ulei dupa ce...
Pestii eviscerati, curatati de solzi si scurtati de cap, se spala, se cresteaza la un centimetru distanta, se presara cu sare si piper, apoi se...
Mai avem putin pana la terminarea postului si, ca sa mai diversificam putin, impartasesc cu dumneavoastra acest fel de mancare, care este satios...
Halva persana - ingrediente: 200 gr zahar granulat, 200 gr ulei vegetal, o cana cu apa fiarta, ½ apa de trandafir, ½ lingurita sofran, migdale, 250...
Se curata dovlecei de coaja,se taie in jumatate si se scobeste miezul cu o lingura .Intr-o oala se pune la fiert apa cu putina sare,cind apa...
Se alege graul, cu mare grija, se spala bine si se pune la fiert la foc incet - se fierbe 2-3 ore. Dupa ce este bine fiert se strecoara si se spala...
Se trec prin masina de tocat nautul, cepele si cartofii. Se amesteca bine si se adauga sarea, piperul, patrunjelul taiat si usturoiul tocat. Se...
In ziua de Ajunul Nastetii Domnului Iisus Hristos se obisnuieşte a ajuna si a se consuma o mancare traditionala denumita turte sau scutecele lui...
Se iau biscuiti si se faramiteaza, se freaca cu pachetul de margarina si cu cacao. Se adauga zaharul vaniliat, esenta de rom, stafidele, rahatul...
Se spala si se curata kalamarii (pot avea unele portiuni mai tari care nu se consuma, acestea trebuind inlaturate). Se lasa apoi la stors intr-o sita...
Midii cu sos de vin si garnitura de orez.
Aboneaza-te si afla in fiecare saptamana noutatile de pe CrestinOrtodox.ro